Je bekijkt de reis...

a
A
24 augustus 2014 03:56 | Door: Tineke hornhuis
Hoi Mariet,
Toevallig mailde ik je gisteren, omdat ik al vermoedde, dat je een dezer dagen naar huis zou gaan en lees nu je bericht. Moeilijk ja, nu word je echt geconfronteerd met de gevolgen van je ongeluk in je dagelijkse leven. Hopelijk herstel je nog meer en komt het op den duur weer helemaal goed, maar het zal niet meevallen. Ik had je graag nog eens willen bezoeken in Beatrixoord maar het is er niet meer van gekomen. Maar we houden contact. Sterkte en groetjes. Tineke
24 augustus 2014 17:57 | Door: Astrid
Hoi Mariet,
Wat fijn dat je weer in je eigen huis bent.
Het zal zeker nog moeilijk zijn maar in je eigen omgeving en in je eigen bed knap je toch het snelste op.
Ik kom zeker bij je langs maar dan bel ik eerst even.
Heel veel sterkte en liefs,
Astrd
28 augustus 2014 20:00 | Door: Irma Mittendorff
Hallo (tante) Mariet,
Erg fijn dat je weer thuis in Coevorden bent.
Hopelijk gaat het herstel nog steeds iets vooruit, maar het is natuurlijk al heel fijn dat je al weer zover bent. Echt een doorzetter !!!
Veel sterkte nog de komende tijd!
Groetjes Dennis, Irma, Dion en Silvan
5 maart 2015 19:37 | Door: Marianne
Hallo Mariet,
omdat ik /wij op zoek zijn naar een vakantie bestemming in Duitsland, kwam ik op jouw site terecht.
Wat een ongelofelijke pech, en een enorm geluk heb jij gehad.
Ik heb genoten van je verhalen, toen je nog onderweg was. Van je problemen met het internet. Ik ben tien jaar jonger dan jij, maar een echte digibeet. Wat een enorme doorzetter en optimist ben je. Petje af, en een diepe buiging. Ik hoop dat we in de toekomst nog fietsverhalen van je mogen lezen.
Ik hoop dat je weer helemaal hersteld bent.
Hartelijke groet, Marianne en Hans.