Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

marietbruins

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Mariet via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 23-08-2014 Einde van deze ... (4)
  • 06-08-2014 Dag 22 Beatrixoord (3)
  • 01-08-2014 Dag 17 Beatrixoord (8)
  • 27-07-2014 Dag 12 Beatrixoord (2)
  • 17-07-2014 Dag 02 Beatrixoord (4)

Statistieken

Dit dagboek is 104122 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Einde van deze bijzondere reis

Toon op kaart

23 augustus 2014 | Door: Mariet

Aantal keer bekeken 6599   Aantal reacties 4   Coevorden, Nederland
a A

Einde van deze bijzondere reis

Vrijdag 22 augustus 2014
Haren >>> Coevorden 75 kilometer
Slecht weer veel regen

EINDE VAN DEZE REIS WANT IK BEN WEER THUIS.

Gisteren om 13.00 uur heb ik afscheid genomen in revalidatiecentrum Beatrixoord in Haren. Mijn vriend Poppo is mij komen halen.
Ruim 5 weken ben ik daar goed begeleid en heb een hele goede verzorging gehad.

Na twee weekenden thuis te zijn geweest ben ik nu weer voorgoed in mijn huis in Coevorden. Ik kwam in een heel mooi schoon huis. Daar had mijn zus Annie voor gezorgd. Ik ben haar daar heel dankbaar voor. Ik ben trouwens heel blij met al die mensen die mij steunen en helpen.

Het is wel erg confronterend om in je eigen huis te zijn. Vooral het eerste weekend was heel moeilijk. Op 11 juni ben ik super fit op de fiets vertrokken en nu kwam ik weer binnen en maak gebruik van een rollator. Ik ben blij dat het al weer redelijk goed met mij gaat maar op elk moment van de dag kom ik in huis dingen tegen die eerder makkelijk en nu moeilijk gaan. Jammer genoeg maakt mijn rechterhand nog niet zulke goede vorderingen (ik ben rechtshandig). Ik zal nog wel steeds vooruit gaan maar moet nog geruime tijd naar revalidatie therapie in het ziekenhuis in Hardenberg. Daar ga ik dan met een taxi naar toe.

Ik ga er wel voor en doe mijn best om te herstellen. Ik mag ook weer niet te veel doen heb ik de laatste dagen steeds gehoord in Beatrixoord. Rust is ook heel belangrijk voor herstel. Dus goed luisteren naar mijn lijf. Ik kan ook niet anders dan regelmatig op de bank liggen.
Vanuit Beatrixoord hebben ze thuishulp aangevraagd en die is mij toegezegd.

DIT IS HET LAATSTE BERICHT VAN DEZE BIJZONDERE REIS MET EEN MOOI BEGIN EN EEN MOEILIJKE EINDE.

Ik wil iedereen bedanken voor de reacties, de kaarten, de telefoontjes, de bezoekjes enz..

Mochten jullie nog willenweten hoe het verder met mij gaat dan kan dat natuurlijk altijd via:
-Een mailtje: marietbruins@ziggo.nl
-Een telefoontje: 0524-222171
-Een bezoekje: Eendrachtstraat 23, Coevorden

Ik hoop in de toekomst nog wel eens weer op vakantie te kunnen en dan schrijf ik natuurlijk weer een reisverhaal op deze site.

Dus wie weet tot ziens.

Ga naar het overzicht

Reacties (4)

24 augustus 2014 03:56 | Door: Tineke hornhuis

Hoi Mariet,
Toevallig mailde ik je gisteren, omdat ik al vermoedde, dat je een dezer dagen naar huis zou gaan en lees nu je bericht. Moeilijk ja, nu word je echt geconfronteerd met de gevolgen van je ongeluk in je dagelijkse leven. Hopelijk herstel je nog meer en komt het op den duur weer helemaal goed, maar het zal niet meevallen. Ik had je graag nog eens willen bezoeken in Beatrixoord maar het is er niet meer van gekomen. Maar we houden contact. Sterkte en groetjes. Tineke

24 augustus 2014 17:57 | Door: Astrid

Hoi Mariet,

Wat fijn dat je weer in je eigen huis bent.
Het zal zeker nog moeilijk zijn maar in je eigen omgeving en in je eigen bed knap je toch het snelste op.
Ik kom zeker bij je langs maar dan bel ik eerst even.
Heel veel sterkte en liefs,
Astrd

28 augustus 2014 20:00 | Door: Irma Mittendorff

Hallo (tante) Mariet,

Erg fijn dat je weer thuis in Coevorden bent.
Hopelijk gaat het herstel nog steeds iets vooruit, maar het is natuurlijk al heel fijn dat je al weer zover bent. Echt een doorzetter !!!
Veel sterkte nog de komende tijd!
Groetjes Dennis, Irma, Dion en Silvan

5 maart 2015 19:37 | Door: Marianne

Hallo Mariet,
omdat ik /wij op zoek zijn naar een vakantie bestemming in Duitsland, kwam ik op jouw site terecht.
Wat een ongelofelijke pech, en een enorm geluk heb jij gehad.
Ik heb genoten van je verhalen, toen je nog onderweg was. Van je problemen met het internet. Ik ben tien jaar jonger dan jij, maar een echte digibeet. Wat een enorme doorzetter en optimist ben je. Petje af, en een diepe buiging. Ik hoop dat we in de toekomst nog fietsverhalen van je mogen lezen.
Ik hoop dat je weer helemaal hersteld bent.
Hartelijke groet, Marianne en Hans.